Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

PSYCH-K® Free Your Mind


        Το PSYCH-K® είναι ένας τρόπος φιλικός προς το χρήστη για επανεγγραφή του προγραμματισμού του νου του και αλλαγή του εντυπώματος της ζωής του!

Έχετε Ποτέ αναρωτηθεί Γιατί η Ζωή σας δεν Αντανακλά Πάντα τη Σοφία σας;

Χαρακτηρισμένο σαν ένα είδος πνευματικής διαδικασίας με ψυχολογικά οφέλη, το PSYCH-K είναι το αποτέλεσμα <<μιας σειράς διαισθητικών αλμάτων της Συνειδητότητας>> και δημιουργήθηκε μετά από μακροχρόνια έρευνα και χιλιάδες συνεδρίες με άτομα και ομάδες. Είναι ένας απλός και σύντομος τρόπος αλλαγής των αυτό-περιοριστικών πεποιθήσεων στο επίπεδο του υποσυνειδήτου, από όπου προέρχεται σχεδόν όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά – εποικοδομητική και καταστροφική. Ο απώτερος σκοπός του είναι να επιταχύνει την ατομική και συλλογική εξέλιξη ευθυγραμμίζοντας τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις με τη συνειδητή σοφία από τις μεγάλες πνευματικές και διανοητικές παραδόσεις του κόσμου. Κάνει τη σοφία μια αυτό-εκπληρούμενη προφητεία αντί για έναν καθημερινό αγώνα. Η πρακτική εφαρμογή αυτής της σοφίας στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή δημιουργεί μια βαθύτερη αίσθηση γαλήνης και ικανοποίησης, νοητικά, συναισθηματικά, σωματικά και πνευματικά.

 Πέρα από Επιβεβαιώσεις, Θέληση και Θετική Σκέψη

 "Εσείς Δημιουργείτε τη Δικής σας Πραγματικότητα"

Η πραγματικότητά σας δημιουργείται από τις πεποιθήσεις σας. Αυτές οι πεποιθήσεις, συνήθως υποσυνείδητες, είναι συχνά το αποτέλεσμα μακροχρόνων "προγραμματισμών" και έχουν ισχυρή επίδραση στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Μελέτες της επιστήμης των νευρώνων δείχνουν ότι το 95% της συνειδητότητάς μας είναι στην πραγματικότητα υποσυνείδητο. Είναι το υποσυνείδητο που αποτελεί την αποθήκη των στάσεων, αξιών και πεποιθήσεών μας. Από τις πεποιθήσεις μας διαμορφώνουμε τις αντιλήψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας, και από αυτές τις αντιλήψεις αναπτύσσουμε τις συμπεριφορές μας. Συνήθως θέλουμε να αλλάξουμε τις αυτοακυρούμενες συμπεριφορές. Συχνά ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αλλάξουμε μια συμπεριφορά είναι να αλλάξουμε τις υποσυνείδητες πεποιθήσεις που τη στηρίζουν. Βασισμένο πάνω σε μακροχρόνια έρευνα των μερών του εγκεφάλου, γνωστή επίσης και σαν θεωρία Εγκεφαλικής Κυριαρχίας, το PSYCH-K σας δίνει μια ποικιλία τρόπων αναγνώρισης και μεταμόρφωσης των πεποιθήσεων, οι οποίες σας περιορίζουν σε πεποιθήσεις που σας υποστηρίζουν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας. Πολλοί άνθρωποι τρέφουν αυτοπεριοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις σε τομείς πνευματικότητας, αυτοεκτίμησης, υγείας και σώματος, οικονομικής ευημερίας, σχέσεων ή καριέρας.

Καταγωγή του PSYCH-K®

Το PSYCH-K δημιουργήθηκε από τον Ρόμπερτ Μ. Γουίλιαμς. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "PSYCH-K … Η χαμένη Ειρήνη στη Ζωή σας!" Ο Μπόμπ είναι επίσης συν-οικοδεσπότης, μαζί με τον Δρ. Μπρούς Λίπτον, στο δημοφιλές DVD/βίντεο "η Βιολογία της Αντίληψης… Η Ψυχολογία της Αλλαγής". Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ομιλητής, καθοδηγητής εργαστηρίων και καλεσμένος σε εκπομπές συζήτησης. Το PSYCH-K είναι αντανάκλαση της προσωπικής του δέσμευσης να βοηθήσει άτομα να αναγνωρίσουν τη Θεϊκότητά τους, να ανακαλύψουν το μεγαλείο τους και να γίνουν η ειρήνη που αναζητούν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.psych-k.com


  Τι Είναι μια Εξισορρόπηση PSYCH-K®;

 Μια Εξισορρόπηση PSYCH-K είναι μια διαδικασία σχεδιασμένη να δημιουργήσει ισορροπημένη συνταύτιση των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Αυτή η "κατάσταση πλήρους εγκεφάλου" είναι ιδανική για αναπρογραμματισμό του νου με νέες αυτοβελτιωτικές πεποιθήσεις, μειώνοντας το ανεπιθύμητο στρες και βοηθώντας σας να προσεγγίσετε το "πλήρες δυναμικό ανταπόκρισης" στις προκλήσεις της ζωής σας.
Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ η εξισορρόπηση δημιουργεί δυναμικό, εσείς με τις πράξεις σας δημιουργείτε αποτελέσματα! Για παράδειγμα, αν εξισορροπείτε για να γίνετε αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων, πρέπει επίσης να κάνετε την απαραίτητη προπόνηση και σωματική άσκηση για να πραγματοποιήσετε το στόχο σας. Η εξισορρόπηση θα μεταμορφώσει οποιαδήποτε υποσυνείδητη αντίσταση μπορεί να έχετε προς την επιτυχία του στόχου σας, έτσι .ώστε η προσπάθεια που κάνετε να αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Ένα άλλο παράδειγμα μπορεί να είναι η εξισορρόπηση για θέματα υγείας. Ενώ η εξισορρόπηση θα βοηθήσει να ελαττωθεί το στρες και η εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να υποστηρίζουν την παρουσία της ασθένειας στο σώμα σας, είναι ακόμη σημαντικό να κάνετε όλα τα απαραίτητα βήματα για να βοηθήσετε το σώμα στην αυτοθεραπεία του, όπως φαρμακευτική αγωγή, δίαιτα, άσκηση ή ανάπαυση. Η καθαρότητα και η στόχευση των εξισορροπήσεων είναι πιο σημαντικές ιδιότητες για να κάνετε σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σας από ό,τι ο αριθμός εξισορροπήσεων που κάνετε. Η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Δυναμικό συν πράξη ίσον αποτελέσματα.

  Πόσο Χρόνο Χρειάζεται για να "Δουλέψει" μια Εξισορρόπηση;

Τα αποτελέσματα μιας εξισορρόπησης μπορεί να γίνουν αντιληπτά αμέσως ή μπορεί να έρθουν σταδιακά (μέσα σε ώρες, μέρες, εβδομάδες ή περισσότερο). Για παράδειγμα, αν στόχος σας είναι να βρείτε μια νέα εργασία, τότε η απελευθέρωση από το φόβο αλλαγής εργασίας μπορεί να γίνει αισθητή τη στιγμή της εξισορρόπησης. Εντούτοις, η εύρεση μιας νέας εργασίας μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο και δράση, όπως για παράδειγμα έρευνα ευκαιριών για νέα καριέρα ή συνεντεύξεις.

 Πόσο Διαρκεί μια Εξισορρόπηση;

Οι εξισορροπήσεις φαίνεται να διαρκούν μέχρι τη στιγμή που δεν είναι πια χρήσιμες στο υποσυνείδητο ή μέχρι να αποφασίσετε να κάνετε εξισορρόπηση για νέο στόχο. Η ζωή είναι μια πορεία εξέλιξης κι έτσι αυτό που εξισορροπείτε τη μια στιγμή της ζωής σας μπορεί να μην είναι κατάλληλο σε μια άλλη στιγμή. Χωρίς τη χρησιμοποίηση του PSYCH-K, η ζωή η ίδια θα σας υπενθυμίσει πότε είναι ώρα να αλλάξετε κάποιες όψεις της πραγματικότητας σας. Δυστυχώς, η υπενθύμιση παίρνει συχνά τη μορφή τραύματος και δράματος για να τραβήξει την προσοχή σας. Το PSYCH-K σας βοηθά να κατευθύνετε συνειδητά βασικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς άχρηστο πόνο ή δυσκολία.

Όταν βρίσκετε τον εαυτό σας να ξαναδημιουργεί συμπεριφορές ή σκέψεις που αλλάξατε προηγουμένως με εξισορρόπηση, είναι χρήσιμο να αναρωτηθείτε, <<τι όφελος έχω από τις παλιές σκέψεις ή συμπεριφορές;>>  Όταν αυτή η ερώτηση γίνεται ανοιχτά και ειλικρινά, το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ αποκαλυπτικό. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε άλλη μια εξισορρόπηση που θα περιλαμβάνει τα <<δευτερεύοντα οφέλη>> που είχαν σαν αποτέλεσμα την εκδήλωση των παλιών συμπεριφορών ή καταστάσεων.
2010 the Myrddin  Corporation. www.psych-k.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου