Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

EMF Balancing Technique®



Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου
                                                                      

Η EMF Balancing Technique® είναι ένα σύγχρονο ενεργειακό σύστημα εξισορρόπησης και ενδυνάμωσης  του εαυτού, και εξέλιξης της ανθρώπινης Συνειδητότητας. Εργάζεται με τους αυτο εξισορροπούμενους μηχανισμούς της ανθρώπινης ενεργειακής ανατομίας, η δε ενέργεια που χρησιμοποιείται είναι αυτο-ρυθμιζόμενη και αυτο-κατευθυνόμενη. Αυτό σημαίνει ότι η εσώτερη σοφία του ανθρώπου που δέχεται τη συνεδρία ρυθμίζει και κατευθύνει την ενέργεια ακριβώς εκεί που την χρειάζεται σύμφωνα πάντα με το ύψιστο καλό του, και γίνεται μια ενεργειακή αναδιάταξη ώστε να εδραιωθεί ένα νέο επίπεδο ισορροπίας.
Ο ρόλος του Συμβούλου EMF είναι να διευκολύνει την έκφραση της εσώτερης αυτής σοφίας, εργαζόμενος με τα ενεργειακά πρότυπα της EMF Balancing Technique®. Βασικό αξίωμα είναι ότι η προσωπική ευθύνη του ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στη συν-δημιουργική διαδικασία, και ο κάθε άνθρωπος τιμάται και είναι σεβαστός όπως ακριβώς επιλέγει να είναι.


  Universal Calibration Lattice®

H EMF Balancing Technique® είναι σχεδιασμένη ειδικά για να εργάζεται με το Universal Calibration Lattice® (Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος).


Η ανθρώπινη συνειδητότητα εξελίσσεται, και αυτή η εξέλιξη αντανακλάται στην ίδια μας την ενεργειακή ανατομία. Το Universal Calibration Lattice® (UCL) είναι ένα οργανωμένο σύστημα ενέργειας που εκτείνεται πέραν από το φυσικό σώμα, αποτελούμενο από κάθετες και οριζόντιες ίνες φωτός και ενέργειας που ακτινοβολούν από τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας και σχηματίζουν μια πολύ-διαστασιακή δικτυακή δομή. Το UCL είναι μια εξέλιξη του συστήματος των τσάκρα και των μεσημβρινών, και είναι η προσωπική μας σύνδεση με την απεριόριστη Συμπαντική Ενεργειακή Πηγή (Cosmic Lattice).


Το ενεργειακό πρότυπο του UCL είναι Συμπαντικό, δηλαδή η βασική δομή του είναι ίδια σε κάθε άνθρωπο. Κύριος σκοπός του είναι να κρατά το αυξημένο ενεργειακό φορτίο που είναι διαθέσιμο τώρα προς εμάς, ως εξελισσόμενα άτομα. Το ηλεκτρικό μας φορτίο είναι η Θεϊκή σπίθα ή δύναμη που ενυπάρχει σε όλους μας. Όταν αναπτύσσουμε την ικανότητα να δημιουργούμε έναν συντονισμό μεταξύ του δικού μας φορτίου και του ηλεκτρικού φορτίου του σύμπαντος, αποκτούμε μια νέα μορφή ενδυνάμωσης.


Το UCL λειτουργεί ως ηλεκτρικός μετασχηματιστής, αυξάνοντας την ικανότητά μας να χρησιμοποιούμε την απεριόριστη ενέργεια, μεταφέροντας ενέργεια από το ένα κύκλωμα στο άλλο. Αυτός είναι και ο λόγος που συχνά αναφερόμαστε στη διαδικασία καλιμπραρίσματος (calibration) ως <<ανακαλωδίωση για τη νέα ενέργεια>>. Μας επιτρέπει να λάβουμε και να χρησιμοποιούμε την ενέργεια που απελευθερώνουμε από την Συμπαντική Ενεργειακή Πηγή, αλλά και από το εσωτερικό του εαυτού μας. Καθώς το κάνουμε αυτό, δυναμώνουμε ενεργειακά, με αποτέλεσμα να μπορούμε να χρησιμοποιούμε ακόμη περισσότερη από την ενέργεια που είναι διαθέσιμη προς εμάς.


Έτσι μπορούμε να πούμε ότι είναι ένας κύκλος…. Αποκτούμε πρόσβαση προς την συμπαντική ενέργεια… ως αποτέλεσμα αυξάνεται ενεργειακά η δύναμη μας… και αυτό αυξάνει την ικανότητά μας να κρατάμε περισσότερη συμπαντική ενέργεια. Κατά συνέπεια, μειώνεται η ανάγκη να ‘παίρνουμε’ την ενέργεια των άλλων, και να βαδίζουμε προς την πολυπόθητη ενεργειακή μας αυτονομία. Άλλωστε, η Συμπαντική Πηγή δεν βρίσκεται σε κάποια μακρινή τοποθεσία. Διαπερνά την ίδια μας την ύπαρξη, φτάνοντας, φτάνοντας όχι μόνο στο κυτταρικό επίπεδο αλλά ακόμη βαθύτερα.


Κατανοώντας πως λειτουργεί το UCL, αντιλαμβανόμαστε ότι επικοινωνούμε με το σύμπαν αλλά και μεταξύ μας συνεχώς. Κατανοούμε ότι πραγματικά έχουμε λόγο στη συνδημιουργία της πραγματικότητάς μας. Αν λοιπόν επιθυμούμε να επικοινωνούμε καλύτερα σε συμπαντικό, είναι σοφό να γνωρίζουμε αυτό το μέρος του εαυτού μας καλύτερα. Όποιος είναι σε κάποιο προσωπικό μονοπάτι εξέλιξης της συνειδητότητάς του, μόνο να ωφεληθεί μπορεί από τη γνώση της λειτουργίας του UCL, μιας και επηρεάζει όλα όσα κάνουμε, είτε έχουμε επίγνωση αυτού είτε όχι.


Κατανοώντας το UCL ανακαλύπτουμε ένα μέρος του εαυτού μας που είναι ικανό να ενσωματώνει και να τροποποιεί παλαιά πρότυπα, να ενεργοποιεί ταλέντα που μας επιτρέπουν μια νέα επίγνωση, καθώς και να αυξάνουμε την ικανότητα να εκδηλώνουμε στην πράξη το ποιοι πραγματικά είμαστε.


Το UCL ενισχύει και επιταχύνει την εξέλιξη μας και συγχρόνως δυναμώνει την σύνδεση μας με το Σύμπαν εδώ και τώρα!



Τα Ιερά Templates


Κλειδί για την εργασία EMF είναι τα templates (τέμπλεϊτς). Τα templates είναι συγκεκριμένα πρότυπα από φως και ενέργεια στο πεδίο μας, και έχουν μορφή οκτάεδρου. Όλοι έχουμε templates από την στιγμή που γεννιόμαστε. Το πρότυπο των templates είναι συμπαντικό και μοιάζουν ίδια σε όλους, αλλά τα γεωμετρικά πρότυπα και οι πληροφορίες που βρίσκονται εντός αυτών είναι μοναδικά στον καθένα- όπως όλοι έχουμε παλάμες, δάκτυλα, νύχια, αλλά τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι μοναδικά.


Οι πληροφορίες των templates περιλαμβάνουν το ιδιαίτερο ιερό δυναμικό του καθενός. Όλοι έχουμε κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουμε, και τα templates κρατούν το δικό μας κομμάτι στο συμπαντικό πάζλ. Μας βοηθούν να ανακαλύψουμε το γιατί είμαστε εδώ, και τον ρόλο που έχουμε έρθει να παίξουμε. Έτσι, τα templates δονούνται με μοναδικό τρόπο στον καθένα μας, είναι άμεσα συνδεδεμένα με το UCL μας, με αποτέλεσμα οι πληροφορίες που φέρουν να ρέουν αδιάκοπα μέσα στο UCL.


Εστίαση του EMF είναι η διευκόλυνση της έκφρασης των ιερών templates. Όταν λαμβάνει κάποιος μια συνεδρία EMF, φθάνει σε βαθύτερη κατανόηση των πληροφοριών που φέρουν τα templates, και της θέσης του στο συμπαντικό γίγνεσθαι.



                    Φάσεις I-XIII της EMF Balancing Technique®


Στην EMF Balancing Technique υπάρχουν δεκατρείς φάσεις, δεκατρείς διαφορετικές συνεδρίες. Η κάθε μια είναι σχεδιασμένη να δυναμώνει και έχει τον δικό της ιδιαίτερο στόχο.



Οι φάσεις Ι-IV εστιάζουν στα Εξελικτικά Θεμέλια και δημιουργούν τα ενεργειακά θεμέλια που στηρίζουν την ικανότητά μας να <<συν-δημιουργούμε την πιο φωτισμένη ζωή που μπορούμε>>.


Φάση Ι- Σοφία και Συναισθήματα: πρόθεση της φάσης Ι είναι η ισορροπία ανάμεσα στο κεφάλι και την καρδιά, σοφίας και συναισθημάτων. Η σοφία και τα συναισθήματα όταν χρησιμοποιούνται με ισορροπία, δημιουργούν γερά θεμέλια για να προχωρήσουμε στη ζωή. Πως θα ήταν άραγε να μπορούσαμε <<να σκεφτόμαστε με την καρδιά και να νιώθουμε με τον νου>>; Η φάση Ι στηρίζει την απελευθέρωση του στρες και εδραιώνει ένα νέο πρότυπο ελευθερίας και ευζωίας.


Φάση ΙΙ- Αυτό-Διεύθυνση και Αυτό-Υποστήριξη: πρόθεση της φάσης ΙΙ είναι η αυτό-διευθυνση και αυτό-υποστήριξη, η υποστήριξη και κατεύθυνση από την Ψυχή. Βοηθά να απελευθερωθούν με χάρη παλαιά ενεργειακά πρότυπα που ίσως μας κρατούν πίσω, μετουσιώνοντας την ιστορία μας σε χρησιμοποιήσιμη γνώση. Η ενέργεια που απελευθερώνεται γίνεται διαθέσιμη στο Τώρα μας, και αυτό που ονομάζουμε παρελθόν γίνεται πλέον μια στήλη σοφίας και υποστήριξης. Μπορεί μάλιστα να ενεργοποιηθούν και ταλέντα ή ικανότητες που μας στηρίζουν καθώς προχωράμε στο ταξίδι της ζωής.


Φάση ΙΙΙ- Ακτινοβολία Ενέργειας Πυρήνα: πρόθεση της φάσης ΙΙΙ είναι η ακτινοβολία της ενέργειας του πυρήνα μας ( της κεντρικής στήλης που διαπερνά την ύπαρξη μας) με δύναμη και διαύγεια. Ενθαρρύνει την αυξημένη ροή της Πνευματικής νοημοσύνης στην καθημερινή ζωή και στηρίζει την κατανόηση και επίγνωση της μοναδικής έκφρασης της Ψυχής μας. Στόχος της είναι επίσης η ισορροπία μεταξύ της ενέργειας που λαμβάνουμε και προσφέρουμε.


Φάση IV Ενεργειακή Εκπλήρωση: πρόθεση της φάσης IV είναι η ενεργειακή εκπλήρωση. Το template αυτής της φάσης δυναμώνει τη σύνδεση μας με την ανώτερη συνειδητότητα, βαθαίνει την επικοινωνία μας με τον δυνητικό εαυτό μας και διευρύνει το πεδίο μας, δημιουργώντας χώρο ώστε να ενσωματωθούν οι πιο εκλεπτυσμένες ενέργειες στην ύπαρξη μας. Η σύνδεση και επικοινωνία με τον μελλοντικό Εαυτό εδραιώνεται μέσω του Πρίσματος προσωπικού Δυναμικού, άγοντας ενέργεια μελλοντικού δυναμικού στη συν-δημιουργία της παρούσης πραγματικότητας. Στην IV φάση κινητοποιούμε συνειδητά τον Συμπαντικό Νόμο της Έλξης.



Οι Φάσεις V-III εστιάζουν στην Εξάσκηση του Mastery, την εξάσκηση της έκφρασης των πιο ευγενών πτυχών του εαυτού στην καθημερινή ζωή. Δυναμώνουν τα  ενεργειακά πρότυπα του mastery και οδηγούν σε πληρέστερη έκφραση των γνωρισμάτων του mastery που ήδη φέρουμε μέσα μας. Όπως Αγάπη. Δύναμη, Εστίαση, Ευελιξία, αυτό-παραδοχή, Αφθονία. Στις  Φάσεις V-III ενεργοποιούμε 44 γνωρίσματα. Επίσης ενεργοποιούνται νέα templates και ίνες του UCL (βλέπε παρακάτω), προσφέροντας μεγαλύτερη αίσθηση υποστήριξης, ασφάλειας και σταθερότητας σε αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών.


Φάση V- Άπειρη Ενέργεια της Αγάπης. Η εστίαση της Φάσης V είναι η μεταμόρφωση μέσα στην άπειρη ενέργεια της αγάπης. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση της αυξανόμενης δύναμης του εκφρασμένου λόγου μας και αυξάνεται η ικανότητα μας να εξασκούμε το mastery σε αρμονία με την εσώτατη σοφία και αλήθεια μας. Επίσης αυξάνουμε την ικανότητα να επιφέρουμε αλλαγές στη ζωή μας. Η Ενέργεια Της Αγάπης είναι πανίσχυρη δύναμη!


Φάση VI- Άπειρη Συμπόνια και Δράση. Η εστίαση της Φάσης VI είναι η Άπειρη Συμπόνια και Δράση μέσα στην Ενέργεια Της Αγάπης. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση των γεμάτων συμπόνια πράξεων μας και της αυξανόμενης δύναμης του φυσικού μας αγγίγματος σε όλα όσα κάνουμε. Καθαρισμός και εξισορρόπηση του know knot ( Κόμπος της Γνώσης).


Φάση VII- Άπειρη Παρουσία. Η εστίαση της Φάσης είναι η Άπειρη Παρουσία. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση της ίδιας μας της Παρουσίας καθώς και της αυξανόμενης δύναμης της φυσικής μας παρουσίας σε όλα όσα κάνουμε. Βίωμα της Μήτρας του Άπειρου Εαυτού.


Φάση VIII- Άπειρη Σοφία. Η εστίαση της Φάση VIII είναι η Άπειρη Σοφία. Αποκτάμε μεγαλύτερη επίγνωση της ενέργειας και δύναμης του ολοένα πολυδιαστασιακού mastery σε όλα όσα κάνουμε. Επίσης αυξάνουμε την ικανότητα να μεταφράζουμε τις εμπνεύσεις και διαισθήσεις σε χρησιμοποιήσιμη γνώση στην καθημερινή ζωή. Βίωμα των Infinite Points of Lights (Άπειρα Σημεία Φωτός).



Στις Φάσεις IX-XII χρησιμοποιούμε το Τρίτο Δικτύωμα για να εκδηλώνουμε την ενέργεια της ελευθερίας στην ύπαρξη μας σκι στη ζωή μας, γι’ αυτό και ονομάζονται Ελευθερία Την Ενέργεια της Αγάπης. Με κάθε άνθρωπο, ύπαρξη, τόπο, ιδέα, πράγμα, έχουμε ένα Τρίτο Δικτύωμα, που στην ουσία καθορίζει την σχέση αυτή. Έχουμε ένα Τρίτο δικτύωμα ακόμα και με τον εαυτό μας! Ενεργοποιούνται νέα templates σε κάθε Φάση και χρησιμοποιούνται οι δυναμικές της σχάσης και σύντηξης για τη δημιουργία μιας μοναδικής και ισχυρής ενέργειας εξέλιξης. Θέλουμε να εργαστούμε με κάποια σχέση; Εργαζόμαστε με το Τρίτο Δικτύωμα της!
Φάση IX- Συμπαντικός Άνθρωπος. Η εστίαση είναι στη διαχείριση και εκδήλωση της ενέργειας μέσω του Τρίτου Δικτυώματος του Συμπαντικού Ανθρώπου. Τι είμαι έτοιμος να κατορθώσω τώρα; Σε αυτή την συνεδρία εργαζόμαστε με τα ενεργειακά φορτία οποιασδήποτε σχέσης επιλέξουμε.


Φάση X- Συμπαντικός Γονέας. Κάνουμε σύντηξη των ενεργειών του δικού μας Άπειρου Είμαι, και γινόμαστε εμείς οι ίδιοι ο Συμπαντικός Γονέας του εαυτού μας. Ένα σπουδαίο δώρο ολότητας/ιερότητας προς τον εαυτό.


Φάση XI- Συμπαντικός Σύντροφος/Αγαπημένος. Αγαπάτε αλλήλους όπως αγαπάτε τον εαυτό σας.. Η ενέργεια της αγνής ένωσης που γεννάται εντός του Πυρήνα της ύπαρξης (Άπειρο Είμαι) και καλιμπράρεται εντός του UCL(Ατομικό Είμαι), παράγει τη συνειδητότητα μιας νέας αγάπης του εαυτού.


Φάση XII- Αναδυόμενος Εξελικτικός. Ο Νέος Άνθρωπος που ζει μέσα στην ενεργειακή μεταμόρφωση της Νέας Γης! Με αυτή τη βαθειά νέα έκφραση του εαυτού, θα γνωρίζουμε ότι έχουμε μεταμορφωθεί, και εφοδιαζόμαστε με νέα εργαλεία για να διαχειριστούμε την εξέλιξη μας.


Φάση XIII, ο Δρόμος του Εξελικτικού, είναι μέγας συνδυασμός όλων των προηγούμενων φάσεων. Περιέχει 13 Σημεία Εστίασης και κάθε Σημείο Εστίασης δημιουργεί έναν μοναδικό συντονισμό. Η συνεδρία αυτή μπορεί να είναι και η πρώτη επαφή κάποιου με την EMF Balancing Technique.


Είναι ένας γρήγορος και άμεσος τρόπος να αγγίζετε έναν βαθύτατο χώρο μέσα σας όπου έχετε μεγαλύτερη διαύγεια και εστίαση. Η Λογική του Δικτυώματος σας στηρίζει να φέρνετε στην επιφάνεια την εσώτερη σοφία σας στη διάρκεια της συνεδρίας… Και το καλύτερο; Η στήριξη συνεχίζεται και μετά τη συνεδρία! Προχωρά μαζί σας επειδή ΕΙΝΑΙ εσείς.



Η Πέγκυ Φοίνιξ Ντούμπρο είναι η γυναίκα που ανακάλυψε, χαρτογράφησε και έβγαλε προς τα έξω το Universal Calibration Lattice®. Συμπαντικό Δικτύωμα Καλιμπραρίσματος και είναι παγκοσμίως η ειδικός όσον αφορά τη δομή και λειτουργία του. Επίσης, ανέπτυξε την EMF Balancing Technique® -έναν τρόπο- για να εργαζόμαστε με αυτό. Με τον σύζυγό της Stephen Dubro ίδρυσαν την The Energy Extension, Inc., έναν διεθνή οργανισμό αφοσιωμένο στη συνειδητή διαχείριση της προσωπικής ενέργειας, με Συμβούλους και Δασκάλους σε περισσότερες από 70 χώρες.


Βέρα Παλαμήδη - Ατομικές Συνεδρίες Εκπαιδεύσεις. Supervisor Δασκάλα EMF Balancing Technique® φάσεων I-IV. Διαπιστευμένη Σύμβουλος φάσεων I-XIII

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου