Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Body Mirror System - Ο Καθρέφτης του Σώματος

«Ο Καθρέφτης Του Σώματος» είναι μία επαναστατική ενεργειακή τεχνική μέσω της οποίας ο άνθρωπος μπορεί να κατανοήσει  ποια είναι τα αίτια ενός συμπτώματος ή μιας ασθένειας που παρουσιάζονται στο σώμα του και να θεραπευτεί! Η τεχνική αυτή βασίζεται στη φιλοσοφία ότι κάθε σωματικό ή ψυχολογικό σύμπτωμα, αλλά και κάθε περιοχή της ζωής μας που δεν λειτουργεί αρμονικά είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητάς μας, δηλαδή των  πεποιθήσεών μας και του τρόπου που σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας, τους άλλους και την ίδια μας τη ζωή. Πως θα σας φαινόταν εάν μπορούσατε να έχετε έναν καθρέφτη που να σας δείχνει τις αιτίες των προβλημάτων σας και τις περιοχές της ζωής σας που χρειάζονται θεραπεία ή αλλιώς αποκατάσταση της μη ομαλής ροής της ενέργειας; Τον καθρέφτη αυτόν τον έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν πάτε, κι αυτός είναι το βιολογικό σας σώμα!
Η λειτουργία του ενεργειακού σώματος
Όπως το βιολογικό μας σώμα αποτελείται από το σκελετικό, το μυϊκό, το ενδοκρινικό σύστημα και τα διάφορα όργανα, έτσι και το ενεργειακό μας σώμα εμπεριέχει το σύστημα των επτά κέντρων, γνωστά ως τσάκρας. Τα κέντρα αυτά είναι τροχοί ενέργειας, οι οποίοι αντιστοιχούν σε διαφορετικά όργανα και συστήματα του βιολογικού μας σώματος, καθώς και σε περιοχές της συνειδητότητάς μας. Όταν στα ενεργειακά αυτά κέντρα η ενέργεια ρέει ομαλά και ανεμπόδιστα, τότε έχουμε υγεία σε σωματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. Όταν όμως η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη σε κάποιο ή κάποια από αυτά τα τσάκρας, τότε το μπλοκάρισμα αυτό εκφράζεται στο φυσικό μας σώμα. Πώς όμως μπλοκάρεται η ενέργεια στο ενεργειακό μας σώμα; Μα φυσικά με τον τρόπο που σκεφτόμαστε! Τιμήστε τον εαυτό σας και αλλάξτε την οπτική γωνία που βλέπετε τη ζωή σας, κάντε αυτά που αγαπάτε και θέλετε και μην κάνετε αυτά που δεν θέλετε, εκφράστε τον αληθινό εαυτό σας και οδηγηθείτε στην πραγμάτωση των στόχων που είναι προσφιλείς στην καρδιά σας. Επιτρέψτε στην ενέργεια να ρέει ομαλά στο ενεργειακό σας σώμα και τότε θα δείτε ότι όλα μπορούν να θεραπευτούν!
Τα οφέλη των συνεδριών!
Η τεχνική «Ο Καθρέφτης Του Σώματος» εξισορροπεί κάθε τσάκρας ξεχωριστά και ξεμπλοκάρει την ενέργεια σε όποια περιοχή χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι η ελεύθερη ροή της ενέργειας, η οποία είναι και η φυσική μας υγιής κατάσταση, επαναφέρεται και το αποτέλεσμα είναι να αποκτούμε περισσότερη ενέργεια, δυναμικό, αλλά και διαύγεια που θα μας βοηθήσουν να μεταμορφώσουμε τις πεποιθήσεις, οι οποίες μας εμποδίζουν να ζήσουμε με τον τρόπο που λαχταράμε και αποτελούν τις αιτίες για την εμφάνιση  των σωματικών συμπτωμάτων! Το μόνο που χρειάζεται είναι η πρόθεση να κοιτάξετε μπροστά. Γιατί η θεραπεία είναι στο χέρι σας και έρχεται βάσει της δικής σας πρόθεσης και πίστης ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Εάν πάλι έχετε αμφιβολίες ότι αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά έχετε την πρόθεση να είστε ανοιχτοί στην μαγεία της θεραπευτικής ενέργειας, τότε η θεραπεία μπορεί και πάλι να λάβει χώρα στη ζωή σας!                                                           
Είστε έτοιμοι να κοιτάξετε στον καθρέφτη; Είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε τη ζωή σας και να τη  ζείτε με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα; Είστε έτοιμοι να εκφράσετε περισσότερο από το δυναμικό σας και από αυτό που πραγματικά είστε;
Τότε απλώς, το μόνο που σας μένει είναι να το δοκιμάσετε, και τότε θα το πιστέψετε…
 Δημιουργός της εν λόγω τεχνικής είναι ο Martin Brofman, ο οποίος κατάφερε να θεραπεύσει τον εαυτό του από το τελευταίο στάδιο του καρκίνου πριν από 35 χρόνια. Ένας άνθρωπος στον οποίο οι γιατροί είχαν δώσει δύο μήνες ζωής, όχι μόνο θεράπευσε τον καρκίνο από το σώμα του, αλλά σήμερα είναι 70 χρονών και χαίρει άκρας υγείας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου